auto-theorie

Auto theorie of motor theorie snel behalen? Theorie Koning staat voor jou klaar. Binnen 1 dag kan jij al slagen voor jouw theorie.

Theorie in 1 dag

Inhoudsopgave

Theorie in 1 dag

100% slagingskans bij onze theorie in 1 dag

Je leest goed, 100% slagingskans als jij kiest voor onze theorie in 1 dag. Door onze unieke lesmethode en strategieën, zijn wij ervan overtuigd dat u na onze cursus binnen één dag een slagingspercentage van 100% zult behalen. Wij hebben onze cursussen zo ontworpen dat ze praktisch en leuk zijn, zodat u snel en efficiënt kunt leren. Onze instructeurs zijn zeer ervaren in het onderwijzen van deze theorie en begeleiden u stap voor stap door het proces om uw succes te garanderen.

Wanneer een student bij ons binnenkomt en aandachtig meedoet is de kans van slagen dus 100%. Maak je geen notities en voer je de opgegeven opdrachten door de docent niet uit, dan kunnen wij natuurlijk geen 100% slagingskans garanderen.

Hoe ziet theorie in 1 dag eruit bij Theorie Koning?

‘S ochtends vroeg begint de les, aangezien het examen al in de middag volgt. Om 07:00 uur in de ochtend begint de les, het is de bedoeling dat je dus een kwartier van te voren in het lokaal aanwezig bent.

Van 07:00 – 12:00 bestaat uit het lesprogramma. Hierin behandelen we alle stof die nodig is om de theorie te begrijpen. We leggen alle moeilijke concepten uit in een rustig tempo, zodat iedereen het kan volgen. Gedurende deze tijd beantwoorden we ook natuurlijk de vragen van iedereen. Van 12:00 – 13:00 heb je een lunchpauze en krijg je wat rust en energie voor het examen.

Hierna volgt er nog een half uur waarin nogmaals alle moeilijke stof wordt herhaald en lopen we om 13:45 naar het CBR in Rijswijk. Om 14:00 uur volgt dan ook het daadwerkelijke theorie examen. Dit examen duurt zo’n 30 minuten, maar indien je alle vragen direct weet te beantwoorden ben je natuurlijk eerder klaar.

Om 14:30 zijn we dus klaar met de theorie dag en sta jij als je aandachtig hebt meegedaan, met jouw theoriecertificaat.

Auto theorie in 1 dag

Theorie Koning is al jarenlang een begrip in Den Haag en Rijswijk als het aankomt op auto theorie. Wij bieden een 1-daagse auto theoriecursus voor iedereen die snel en efficiënt de theorie wil leren, met een slagingspercentage van 100%.

Wij hebben onze lessen zo ingericht dat je zo snel mogelijk de kennis krijgt die nodig is om je auto theorie te halen. Naast onze unieke lesmethoden besteden wij ook aandacht aan de praktische informatie die je moet weten.

Onze instructeurs zijn ervaren in het onderwijzen van autotheorie en begeleiden je stap voor stap door de cursus, zodat je zeker weet dat je alles begrijpt. Daarnaast is er voldoende tijd voor vragen en oefentoetsen om ervoor te zorgen dat je alle benodigde kennis hebt voordat je je theorietoets aflegt. Ieder jaar slagen er dan ook meer dan 5000+ leerlingen voor hun auto theorie bij Theorie Koning.

Motor theorie in 1 dag

Naast auto theorie in 1 dag, is het ook mogelijk om in 1 dag motor theorie te leren bij Theorie Koning. Onze 1-daagse motor theoriecursus heeft dezelfde voordelen als onze auto theorie: ervaren instructeurs, unieke lesmethoden en een slagingspercentage van 100% voor wie goed oplet tijdens de lessen.

We beginnen altijd vroeg in de ochtend en behandelen alle onderwerpen die je moet de theorie te begrijpen. Gedurende deze tijd is er ook voldoende tijd voor vragen en oefentests, zodat je goed voorbereid bent voordat je je theorietoets aflegt. Aan het einde van de dag gaan we allemaal samen de theorietoets afleggen, waarna iedereen die goed heeft opgelet zijn of haar theoriecertificaat in handen heeft.