Sisalla woonaccessoires cadeaus

Voor de mooiste woonaccessoires en cadeaus !

Sisällä interieur & gifts

Hoe kies je de juiste woonaccessoires voor jouw huis?

Een huis wordt geen thuis zonder de kleine details die het eigen maken. Woonaccessoires zijn de laatste details die je inrichting van saai naar fantastisch kunnen brengen. Maar hoe kies je nu de juiste woonaccessoires als er zoveel keus is? De interieuradviseur van Sisällä interieur & gifts helpt je graag op weg!

Gebruik woonaccessoires als een pro !

 1. Begin met de basis
  Voordat je woonaccessoires gaat kopen moet je eigenlijk de basis al hebben. Dat betekent dat je de grote uitgaven zoals meubels en raambekleding al hebt of weet hoe je het hebben wilt. Als je die dingen eenmaal hebt kun je woonaccessoires kiezen die daarbij passen en zie je ook beter voor je hoe het gaat worden.

 2. Denk aan een kleurenpalet
  Bij het kiezen van woonaccessoires moet je ervoor zorgen dat ze passen bij het algemene kleurenschema van de ruimte. Je hoeft de kleuren niet perfect op elkaar af te stemmen het helpt wel als ze tot dezelfde ‘familie’ behoren. Wanneer de muren bijvoorbeeld lichtblauw zijn geverfd kun je het beste kiezen voor koele kleuren als blauw, groen of paars.

 3. Textuur is belangrijk
  Een andere heel belangrijke factor bij het kiezen van accessoires is de textuur. Dit geldt vooral voor stoffen als dekens en kussens. Het toevoegen van verschillende texturen kan een ruimte visueel interessanter en spannender maken. Zorg er wel voor dat je niet te veel verschillende texturen gebruikt, want dat kan het geheel juist weer rommelig en onoverzichtelijk maken.

 4. Blijf bij een thema
  Als je moeite hebt om een rode draad te vinden die al je accessoires met elkaar verbindt, bedenk dan welk thema je wilt voor de kamer als geheel. Als je bijvoorbeeld een kinderkamer gaat inrichten kun je je denken aan dieren als muurkunst, knuffels en fotolijstjes. Of als je jouw keuken opnieuw gaat decoreren kun je bijvoorbeeld ‘vintage’ als thema kiezen en dit terug laten komen in theedoeken, serviesgoed en voorraadbussen.

 5. Conclusie
  Bij het inrichten van je huis is het belangrijk om een paar belangrijke dingen in gedachten te houden: begin met de basis, houd rekening met het kleurenpalet, textuur is belangrijk en blijf bij een thema. Met deze richtlijnen in gedachten ben je goed op weg om de perfecte woonaccessoires te vinden voor elke kamer van je huis!

Woonaccessoires die ook jouw huis laten stralen

 • Kussens
  Kussens zijn een gemakkelijke manier om kleur en patroon toe te voegen aan je huis. Ze kunnen worden gebruikt op banken, stoelen, bedden en zelfs op de vloer. Tip: wissel ze eens af per seizoen.
 • Vloerkleden
  Vloerkleden zijn een geweldige manier om een ruimte te definiëren en warmte toe te voegen aan je huis. Ze zijn er in allerlei verschillende maten, kleuren, materalen en prijsklassen.
 • Spiegels
  Spiegels zijn niet alleen functioneel, maar kunnen ook prima als decoratie worden gebruikt. Hang ze aan de muur of zet een spiegel op een tafel of plank. Spiegels zijn ook nog eens fantastisch om optimaal gebruik te maken van de lichtinval in je woning.
 • Wanddecoratie
  Wanddecoratie (muurkunst) is een geweldige manier om de ruimte persoonlijk te maken. En het hoeft niet altijd dure kunst te zijn, een mooie foto, een poster of een schilderij … zolang het in jouw thema en kleurenpalet past staat het perfect aan jouw wand.
 • Raambekleding
  Raambekleding gaat veel verder dan  traditionele gordijnen. Je kunt ook denken aan shutters, plissé hoog/laag raamdecoratie of zelfs luiken. Raambekleding zorgt voor sfeer, privacy en stijl en houdt de zon óf de kou buiten.
 • Verlichting
  Lampen zijn zowel functioneel als decoratief. Maak altijd een goede combinatie van direct licht (bijvoorbeeld om te lezen) en sfeerverlichting.
  Jammer is wel dat lampen vaak behoorlijk duur zijn. Gelukkig heeft Sisällä interieur & gifts een betaalbare collectie verlichting.
 • Home deco
  Home deco is een verzamelnaam voor kleine woonaccessoires. Populaire home deco items zijn bijvoorbeeld vazen, schalen, kaarsenhouders, fotolijsten en beelden. Gebruik kleine home deco met mate of combineer ze bijvoorbeeld in een vakkenkast, anders loop je het risico dat het rommelig wordt.
 • Tafeldecoratie
  Tafeldecoratie is niet alleen leuk om een feestelijke kersttafel te maken. Ook de andere dagen van het jaar maak je van eten toch graag een gezellig moment? Een mooi gedekte tafel draagt hieraan zeker bij! Populaire tafelaccessoires zijn bijvoorbeeld het serviesgoed,  placemats en mooie kandelaars.
 • Outdoor accessoires
  Outdoor woonaccessoires zijn een geweldige manier om je leefruimte uit te breiden. “Buiten binnen halen” is een veelgehoorde uitspraak. Een paar mooie plantenbakken op je terras, wat sierkussens (neem wel echte outdoorkussens, die zijn bestand tegen de weersinvloeden) op je tuinstoelen en wat dacht je van een tafelhaard? Supergezellig toch?

Met zo veel keuze beschikbaar zal je zeker de perfecte woonaccessoires vinden om ook jouw woning te laten stralen!

Contactgegevens Sisällä

Sisällä interieur & gifts
Koshof 7
1761 AT  Anna Paulowna

email: info@sisalla.nl

website: https://www.sisalla.nl