Reinigingsspecialist24

Dakpannen coaten na het reinigen, is zeker aangeraden. Zo bespaart u op de lange termijn kosten, aangezien de coatinglaag, jarenlang meegaat!

Nano coating

Inhoudsopgave

Nano coating

Nano coating gaat jaren mee

U heeft vast wel objecten in uw woning of bedrijfspand die nog jaren mee moeten. Dat is het zeker een verstandig idee om deze objecten te verduurzamen en conserveren. Dankzij coating kunt u ervoor zorgen dat objecten na vervuiling veel gemakkelijker schoon te maken zijn. Daarom is nano coating een van de beste manieren om objecten te conserveren. Met deze techniek dringt u atomen diep in het materiaal door.

Hierdoor worden de poreuze oppervlakken van de nano gecoate objecten dicht en glad gemaakt met een coating die zo goed als onaantastbaar en ondoordringbaar is. Hierdoor zullen vuil en vet zich niet snel aan de ondergrond hechten en zullen bacteriën niet door de coating laag heen kunnen. Door uw object te laten coaten bij Reinigingspecialist24 bent u er zeker van dat uw spullen een langere levensduur zullen hebben.

Voordelen van nano coating

Nano coating is een dunne, onzichtbare laag die op verschillende oppervlakken aangebracht kan worden, hierbij kunt u denken aan materialen zoals glas, metaal keramiek en plastic. Nano coating heeft veel voordelen dat het met zich meebrengt.

Zoals al eerder in de tekst genoemd creëert nano coating een beschermlaag, hierdoor is het oppervlak of object die gecoat is minder vatbaar voor vuil en vlekken. Hierdoor blijft een oppervlak langer schoon en hoeft u het minder vaak schoon te maken.

Doordat nano coating ervoor zorgt dat oppervlakken of objecten ondoordringbaar zijn maakt dit oppervlakken ook gelijk waterafstotend. Dit betekent dat wat van het oppervlak af rolt, waardoor de kans kleiner is dat het zich aan de oppervlak hecht.

Door de beschermende werking van coating zorgt het er ook voor dat een oppervlak langer meegaat. Dit is vooral handig als u voor een lange tijd van u materialen wilt genieten of als uw materialen blootstaan aan zware omstandigheden, zoals buitenoppervlakken.

En als laatste verbeterd coating de hygiëne van oppervlakken die vaak worden aangeraakt, hierbij kunt u denken aan deurknoppen, lichtschakelaar en toetsenborden. Dit komt omdat de coating een oppervlak minder vatbaar maakt voor bacteriën en ziektekiemen.

Wilt u een object of oppervlak graag coaten? Neem dan gerust contact met on op.

Verschil tussen nano coating en traditionele coatings

Nano coating verschil van traditionele coating. Bij traditionele coatings wordt er een laag om het object gevormd. Bij coating dringt door tot in het object. Hierdoor kunnen vul, schimmel, bacteriën en vet zich niet meer hechten aan het object en zullen vloeistoffen niet meer binnendringen. Welke conservering manier u precies kiest, is afhankelijk van de ondergrond en uw doel. Zo kan u doel bijvoorbeeld waterafstotend, vuilafstotend of zelfreiniging zijn. Wij van Reinigingsspecialist24 zijn professionals op het gebied van nano coating en conserveren kiezen voor u de wijze van conservering die het meest geschikt voor u is.