Maarten Rietdijk Films - Videograaf bruiloft

Inhoudsopgave
Maarten Rietdijk Films

Trouwfilm door een videograaf bruiloft (Maarten Rietdijk Films)

Willen jullie een trouwfilm laten maken en zijn jullie op zoek naar een videograaf voor jullie bruiloft? Maarten Rietdijk Films is een trouwvideograaf die van jullie bruiloft een schitterende trouwfilm kan maken. Met een trouwfilm van Maarten Rietdijk kunnen jullie voor altijd samen (of met familie en vrienden) terugkijken op jullie trouwdag. Jullie bruiloft samengevat in een korte trouwfilm van ongeveer 6 minuten. Willen jullie liever een langere trouwfilm? Ook dat behoort natuurlijk tot de mogelijkheden. 

Hoeveel kost een videograaf bruiloft?

Een ervaren videograaf bruiloft kost gemiddeld zo’n 2000 euro. Natuurlijk is dit ook weer per bruiloft videograaf verschillend. De tarieven van een trouwvideograaf zijn afhankelijk van de kwaliteit, de stijl, de apparatuur en natuurlijk de ervaring van de videograaf. Het is wel goed om te weten dat er voor elk budget een videograaf is. Natuurlijk is er dan altijd wel verschil te zien in de kwaliteit van de trouwfilm.

Willen jullie prachtige drone beelden van jullie bruiloft? Beelden vanuit de lucht gemaakt met een drone zorgen natuurlijk voor unieke plaatjes van de locatie waar jullie trouwen. Het is een perspectief wat eigenlijk niemand te zien krijgt. Drone beelden zijn een leuke toevoeging aan jullie trouwfilm. Het is wel altijd verstanding even na te vragen bij de trouwlocatie wat de regels zijn. Het is namelijk niet overal toegestaan om te vliegen met een drone. Bespreek ook altijd eerst even de mogelijkheden met de videograaf!

Hoe gaat een videograaf te werk op de bruiloft?

De bruiloft videograaf zal zorgen dat hij ruim op tijd aanwezig is. Op de dag van jullie huwelijk zal hij nauwelijks merkbaar aanwezig zijn. Een videograaf is veel meer op de achtergrond dan een fotograaf. Na de bruiloft kunnen jullie in de meeste gevallen binnen 4 weken genieten van jullie eigen trouwfilm!