specialist in spackspuiten

Voor latex verf spuiten snel en professioneel? Onze latex spuiters kunnen binnen 1 dag al uw gehele woning spuiten. Bel direct voor een afspraak!

Latex spuiten

Inhoudsopgave

Latex spuiten

Latex spuiten voor een strakke afwerking

Latex spuiten? Dan bent u bij Spackspuitwerken aan het juiste adres! Wij van Spackspuitwerken zij gespecialiseerd in latex spuiten en spuiten van muurverf binnen en buiten. Of het nu gaat om het spuiten van wanden, plafonds of de buitenkant van woningen, kantoren of bedrijfspanden onze ervaren latex spuiters regelen deze klus voor u! Wij van Spackspuitwerken hebben voor vrijwel iedere spuit opdracht een kostenbesparende en goedkope maatwerkoplossing. 

Latex spuiten kan meestal al vanaf €3,50 per vierkante meter, maar als u graag de exacte prijs zou willen weten bel ons dan op en wij zullen u een prijs geven die precies wij uw woning en behoeftes zullen passen. Ook als u benieuwd wat Spackspuitwerken voor u kan betekenen kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen. De latexspuiters van Spackspuitwerken adviseren u graag op locatie in een persoonlijk vrijblijvend gesprek over de mogelijkheden, toepassingen, tijd en kostenbesparing.

Wat is latex spuiten precies?

Latex spuiten kunt u zien als een vervangend middel van verf. Met een kwast een roller kunt u normaal gesproken uw muur verven, maar u heeft ook de optie om dit met latex te bekleden. Met latex spuiten voorziet uw muur van een mooie egale laag. Deze laag kunt u in een willekeurige kleur hebben.

Daarbij kunt u latex op allerlei verschillende ondergronden spuiten. U kunt zo bijvoorbeeld een compleet nieuw stucwerk creëren met latex. u kunt de gipsplaten van een door u gekozen kleur voorzien, de plafond kunt u van uw gewenste kleur voorzien, u kunt spachtelputz van de gewenste kleur voorzien en ook kunt u betonnen muren van de gewenste kleur voorzien.

Latex spuiten is goedkoper

Het laten latex spuiten van wanden, muren en plafonds is 30 tot 40% goedkoper vergeleken met traditionele sauzen. Dit kan wellicht vreemd klinken, bij het spuiten van latex of muurverf wordt er meer afdek werk verricht vergeleken met traditionele sauzen en is de volume latex die per vierkante meter wordt gespoten hoger dan dat van een roller, dit zou eigenlijk duurder moeten zijn, maar dit is niet waar omdat de grootste besparing in kostte hem in de arbeidsloon zit. Omdat latex spuiten minder tijd neemt is het goedkoper. Wilt u voor een voordelige prijs uw muur laten latex spuiten? Zoek dan niet verder dan Spackspuitwerken!

Waarom Spackspuitwerken?

Wij van Spackspuitwerken zijn al jaren werkzaam binnen deze branche en hebben heel veel klanten die tevreden zijn met ons werk. Dit komt omdat wij de beste vakmannen bij ons in dienst hebben die het niet alleen belangrijk vinden om goed werk te verrichten maar het ook belangrijk vinden dat de klant tevreden is met het eindresultaat.

Door deze denk en werkwijze hebben we klanten die opnieuw contact met ons op nemen wanneer ze een woning, kantoor of bedrijfspand een nieuwe look willen geven. Wilt u meer te weten komen over Spackspuitwerken en wat wij precies doen? Bel ons dan gerust op.