hondenspullen

Hondenspullen en accessoires voor je hond

Je honden verdienen natuurlijk het allerbeste. Daarom kies je kwalitatief voedsel voor je nieuw gezinslid, maar ook handige hondenspullen en mooie speeltjes. Hier delen we alles dat je moet weten over de beste hondenspullen en accessoires.

Table of Contents

beste hondenspullen

Een hondentuigje kopen

Het speciaal tuigje is ontworpen voor kleine jonge honden of voor viervoeters die de halsband niet verdragen.
Het tuigje heeft daarom voordelen voor de eigenaar en de hond zelf. Zo is het voor het huisdier minder lastig dan een halsband, omdat er niet aan de keel wordt getrokken.

Heeft een hondentuigje ook negatieve kanten? Jazeker, een subtiel minpunt van dit product is dat het mogelijk is dat je hond meer aan de lijn trekt. Dit komt omdat er geen kracht op de nek en keel ontstaat waardoor het hard trekken dus niet remmend voelt. Door je viervoeter van jongs af aan te trainen en goed op te voeden, voorkom je dit probleem.

Een hondenfietsmand valt ook zeker onder hondenspullen

De fietsmand voor honden is zeer praktisch voor het fietsen met kleine honden en puppy’s die niet zwaar zijn. Ga voor een stevig model dat je dicht kunt doen. De hondenfietsmand met gaas-afdekking is zeer aangeraden aangezien dit er voor zorgt je hond niet zomaar uit de fietsmand valt. Een hondenmand met afsluiting van metaal is ook een goede optie, zolang je kleine hond hier niet met het hoofdje tussendoor kan. Fiets je regelmatig met nat weer? Koop dan een fijne mand die wind- en waterdicht is. Let er wel op dat je huisdier altijd voldoende lucht krijgt, en vergeet niet dat de mand snel warm wordt wanneer deze is afgedekt zodra de zon erop schijnt.

Belangrijke criteria voor het kiezen van een hondenfietsmand
– Het aantal kilo’s waarvoor de mand geschikt is
– De manier waarop je de hond vastzet in de fietsmand. Bevat de mand een riempje?
– Kun je de mand op je fiets monteren? Bij bepaalde elektrische fietsen is het onmogelijk een fietsmand voor de hond op de bagagedrager te installeren.

Honden autostoel kopen

Er zijn meerdere manieren om een hond veilig met de auto te vervoeren. Een voorbeeld hiervan is de speciale honden autostoel. koop een exemplaar dat je goed vast kunt zetten zodat het in het geval van een ongeval niet door de auto vliegt. Ook is het belangrijk je hond altijd vast te zetten met een speciale riem, en dan het liefst met een tuigje. Dit met als doel blessures of erger te voorkomen wanneer je hard remt.

Een puppyren voor binnen of buiten

Heb je een pup geadopteerd? Mocht dat het geval zijn, dan is een puppyren het beste hondenproduct voor in huis. Het liefste speel je non stop met je pup, maar je moet ook werken, huishoudelijke taken voltooien en voor je andere huisdieren zorgen. Dat zijn de momenten waarop je de pup in de ren plaatst. Je hond kan zo rustig spelen of even slapen en hierdoor hoef je wat minder op te letten.

Met de speciale ren voor je pup voorkom je dat je nieuwe hond die je traint aan je schoenen knabbelt terwijl je gaat douchen. Tevens blijft hij of zij op veilige afstand van je andere huisdieren wanneer je de kamer even moet verlaten.

Waar zet je de puppyren neer? Velen zetten de ren in de huiskamer, bijkeuken of gang. Echter, een puppyren komt ook in je tuin goed van pas Zeker wanneer je geen tuinafscheiding hebt, snel naar binnen loopt of wil voorkomen dat je pup door de moestuin wandelt, komt zo’n puppyren goed van pas. Geef daarom de voorkeur aan een lichtgewicht exemplaar dat je makkelijk ergens anders kan neerzetten tussen je andere hondenspullen.

Een GPS-Tracker voor honden

Je wil je trouwe hond uiteraard niet zien verdwijnen, en om die reden staat een GPS-Tracker voor honden op een hoge plek in de lijst vol onmisbare hondenproducten. GPS-Trackers zijn te bestellen in verschillende maten met diverse mogelijkheden. Mocht je hond verdwijnen uit je woning of gedurende een speelmoment vind je hem snel terug met behulp van de GPS-tracker.

Belangrijk: Een GPS-tracker vervangt de chip niet. Met behulp van een chip weet een dierenarts wie de hond is en waar hij vandaan komt.
Een donut hondenmand
Misschien herken je de foto’s van een klein hondje in de herkenbare grote ronde dikke hondenmand. Deze puppy’s zien er altijd zo gelukkig en rustig uit in soortgelijke plaatjes, gek is dat niet. Zo’n donut hondenmand is uiteraard zacht en verrassend comfortabel.

Aangezien donut hondenmanden lekker dik en comfortabel zijn, zakken pups er helemaal in weg waardoor het een veilige omgeving wordt. Zorg er dan ook voor dat de mand echt het plekje van je pup wordt.
Een hondenföhn
Rent je hondje het allerliefst door de modder? Heb je een langharige hond die regelmatig gewassen dient te worden? In dat geval is een speciale hondenföhn een accessoire dat je zeker wil hebben.

Het voordeel van een föhn voor honden: je bent minder tijd en geld kwijt, en je ziet er op toe dat je hond er elke dag verzorgd en fris bij loopt.

Een anti schrokbak

Het concept van de anti schrokbak is praktisch. Door de speciale vorm en ribbels in de voerbak voorkom je dat de hond in één keer te veel brokken binnen krijgt. Je huisdier moet namelijk meer moeite doen om de brokken uit de brokjesbak te krijgen.

Het grootste pluspunt is dat je hond beheerst en dus veiliger eet. De kans op verslikken wordt zo verminderd, en dat is de reden waarom dit product op de lijst met beste hondenspullen staat. Heb je meerdere honden? In dat geval is dit de beste methode om de hond die als eerste klaar is met eten weg te houden zodat de andere hond rustig zijn of haar portie kan eten.

Meer info over hondenspullen neem een kijkje op onze website