fietsaccu-revisie

Goedkoop fietsaccu reviseren? Dat kan bij de #1 in fietsaccu revisie. Neem direct contact op met E-bixz voor een professionele revisie. Snel geregeld en nationaal actief.

Fietsaccu revisie

inhoudsopgave

Wat is fietsaccu revisie?

Reviseren is eigenlijk een ander woord voor refurbishen. Het houdt in dat wij uw huidige accu weer herstellen naar origineel. Het omvat het demonteren van uw batterij, het reinigen van de afzonderlijke onderdelen en het inspecteren op schade of slijtage. Vervolgens vervangen we alle noodzakelijke interne componenten zoals connectoren en cellen, gevolgd door de hermontage van het geheel. Tot slot laden we de accu op en testen hem om er zeker van te zijn dat hij weer optimaal presteert. Is alles in orde? Dan sturen nemen wij weer contact met u op en ontvangt u weer uw fietsaccu per post.

Waar kan ik fietsaccu revisie laten uitvoeren?

Revisies van fietsaccu’s kunnen worden uitgevoerd bij de meeste fietsenmakers. U kunt echter het beste naar een gespecialiseerde winkel gaan die expertise en ervaring heeft met dit soort onderhoud. Dit zorgt ervoor dat uw accu de hoogst mogelijke kwaliteit krijgt. Een goede fietsenmaker moet over al het nodige gereedschap en materiaal beschikken om uw accu volledig te reviseren, vaak is dit niet het geval.

E-bixz is de plek waar u moet zijn voor fietsaccu revisie. Wij hebben niet alleen een team van professionals, maar wij zijn een van de weinige bedrijven die hierin zijn gespecialiseerd. U kunt erop vertrouwen dat wij uw batterij weer in perfecte staat brengen. Onze diensten komen met een garantie en we gebruiken alleen de beste componenten die op de markt verkrijgbaar zijn. Dus als u uw accu professioneel wilt laten reviseren, neem dan vandaag nog contact met ons op.

Prijzen fietsaccu revisie

De prijs voor revisie is afhankelijk van een aantal factoren. Zo zijn er verschillende merken en modellen op de markt. Ieder accumerk/model heeft andere prijzen voor haar onderdelen. Het type batterij is ook van invloed op de prijs, evenals de complexiteit van de klus. Over het algemeen kost een revisie ongeveer 300 euro. Bij E-bixz bieden we concurrerende prijzen voor onze diensten. We begrijpen dat fietsaccu’s duur zijn en we streven ernaar ze betaalbaarder te maken, mede door de optie te bieden om te reviseren.

Revisie is goed voor het milieu

Vandaag de dag zijn veel mensen op zoek naar manieren om hun ecologische voetafdruk te verkleinen. De fiets is een goede keuze omdat hij geen fossiele brandstoffen nodig heeft en het milieu weinig belast. Maar net als elke andere machine heeft de fietsaccu onderhoud nodig. Revisie helpt de levensduur van uw accu te verlengen en helpt tegelijkertijd de hoeveelheid afval te verminderen. Door uw oude fietsaccu een tweede leven te geven, bespaart u niet alleen geld, maar helpt u ook het milieu. Dus als u uw fiets in goede staat wilt houden en het milieu minder wilt belasten, overweeg dan om hem professioneel te laten reviseren.