Cycloon Fietskoerier

Een Cycloon fietskoerier is fit, communicatief sterk en gaat geen uitdaging uit de weg. Klink dit als jou? Lees dan verder over het zijn van een Cycloon fietskoerier!

werken bij cycloon als fietskoerier - fietsbezorger.com

Inhoudsopgave

Belangrijk om te weten als je gaat solliciteren voor een baan bij Cycloon

Als je gaat solliciteren voor Cycloon, of een andere bezorgdienst, is het belangrijk dat je minimaal 18 jaar bent. Je moet fysiek in orde zijn en kennis hebben van de stad waar je gaat werken. Ervaring als fietskoerier is niet noodzakelijk, maar wel een pre. Tot slot is het belangrijk dat je communicatief sterk bent en je goed kunt aanpassen.

Kom werken voor Cycloon

Cycloon Post & Fietskoeriers kan je als fietskoerier veel verschillende pakketjes bezorgen. Het is een baan waarin je elke dag weer iets anders meemaakt en waarbij je zelf je werktijden kunt bepalen. Je komt dagelijks in contact met mensen en maakt ze blij met een snelle bezorging. De fooi die je ontvangt, krijg je gewoon in je eigen zak. Het is een baan die je goed uitbetaald krijgt en waarbij je als koerier snel geld kan verdienen. Solliciteer direct op een van de vele vacatures en start morgen als fietskoerier bij Cycloon!

Goed betaalde bijbaan

Wil je snel geld verdienen en vind je fietsen leuk? Dan is de baan als fietskoerier bij Cycloon Post & Fietskoeriers perfect voor jou. Je bent fysiek in orde en communicatief sterk. Daarnaast ben je minimaal 18 jaar. Ook is het handig als je een rijbewijs hebt, maar dat is niet noodzakelijk. Wil je snel geld verdienen en werk je graag in de buitenlucht? Solliciteer dan snel op een van de vele Cycloon vacatures!

Verdien als Cycloon fietskoerier tot wel €20 per uur

Je kunt tot wel €20 per uur verdienen als fietskoerier. Het is handig als je kennis hebt van de stad waar je gaat werken, maar dat is niet noodzakelijk. Je wordt wekelijks uitbetaald en 119% betaald na 21:00 en op zondag. Ook krijg je een telefoon met internet en een e-bike tot je beschikking.

Cycloon fietskoerier