burger-restaurant-logo

Op zoek naar een burgerclub? Dan bent u bij WAW burger zeker aan het juiste adres. Met maar liefst 4 burgerclubs door heel Nederland. U heeft dus altijd wel een burgerzaak in de buurt.

Burger Rotterdam

Inhoudsopgave

Burger Rotterdam

Burger Rotterdam? Kom langs bij WAW burger!

Burgers zijn een van de meest populaire gerechten in de wereld en het is niet moeilijk te begrijpen waarom. Met sappige, smaakvolle en scala aan toppings is er geen wonder dat burgers zo geliefd zijn bij zoveel mensen. Voor een burger Rotterdam is er geen betere keuze dan Wawburgers. Bij ons heeft u de optie om van een klassieke burger Rotterdam met rundvlees te laten maken maar ook om van andere alternatieven zoals veggieburgers en kipburgers te genieten. Deze opties hebben wij omdat wij het belangrijk vinden dat iedereen van onze heerlijke en bevredigende maaltijden kan genieten.

Alternatief voor rundvlees: kipburgers - burger Rotterdam

Er kunnen veel redenen zijn waarom mensen ervoor kiezen om vegetarisch te eten zoals bijvoorbeeld gezondheidsvoordelen: veggie burger bevatten minder vet en calorieën dan traditionele burgers die gemaakt zijn van rundvleesburgers, waardoor ze een beter alternatief zijn voor mensen die op hun voeding letten. 

Of omdat het produceren van vlees een grote impact heeft op het milieu, terwijl de productie van veggieburgers veel minder grondstoffen en energie vereist. Het van eten van veggie burgers kan bijdragen aan een duurzamere voedselproductie en kan helpen om de ecologische voetafdruk te verminderen. Zo zijn er nog veel meer redenen waarom mensen kiezen om vegetarisch te eten.

Wij van Wawburgers begrijpen dit en houden hier rekening mee door vegetariërs de optie te geven om te genieten van onze heerlijke veggie burgers die gemaakt zijn van de beste en meest verse ingrediënten.

Kipburgers

Wilt u uw dieet wat afwisseling bieden als alternatief voor rundvlees. Dan zijn kipburgers een goede keuze. Door af te wisselen tussen kip burgers en rundvleesburgers kunt u genieten van verschillende smaken en texturen. Of misschien let u op uw dieet en vind u het belangrijk dat u minder vet eet en meer proteïne. Ook hiervoor is een kipburger een aantrekkelijke alternatief.

Kip bevat namelijk veel voedingsstoffen, waaronder, ijzer, vitamine b6 en niacine. Dit maakt kipburgers een gezonde keuze voor mensen die van een voedzame maaltijd willen genieten. Daarbij kunt u van kipburgers op verschillende manieren genieten. Dit komt komt omdat het op verschillende manieren kan worden voorbereid. Dit is vooral heel aantrekkelijk als u van afwisseling houdt. Zo kunt u bij ons kiezen voor een gegrilde kipburger of een krokante kipburger met een breed scala aan toppings en sauzen.

WAW burger heeft de beste burger Rotterdam!

Bij Wawburger hebben we maar een doel voor ogen: de beste burger Rotterdam serveren. Wij gebruiken niet alleen de beste producten, maar verfijnen de onze recepten ook constant met de hulp van bekende productspecialisten en sterrenchef. Wawburger vindt u in verschillende steden  zoals Rotterdam, Tilburg en Eindhoven. Wij serveren verschillende burgers, salades, wings en dranken. De burgers die wij serveren zijn van 100% rundergehakt gemaakt. Voor de vegetariërs hebben wij ook veggie burger waar u van kunt genieten. Ook voor kip liefhebbers hebben zij speciale kipburgers gemaakt van 100% kipfilet.