Encore Parfait logo

Beton cire muur in uw woning? Schakel onze professionals in. Wij denken graag met de klant mee om u te voorzien van topservice!

Beton cire muur

Inhoudsopgave

Beton-cire-muur

Beton cire muur voor binnen

Voor huiseigenaren die op zoek zijn naar een unieke en moderne draai aan hun woonkamer, is een beton cire muur ideale keuze. Deze afwerking kan worden toegepast in elke kleur of stijl die past bij het individuele ontwerp van het huis esthetiek met gemak dankzij de verscheidenheid aan opties, zoals dunne lagen die industriële chique looks te creëren in verschillende kamers in huizen. Dit type kan niet bestand zijn tegen slijtage en scheuren zo goed dus het moet alleen echt worden overwogen door drukke huishoudens die willen iets elegant en toch duurzaam genoeg tijdens het dagelijks gebruik.

Beton cire muur mogelijk in verschillende kleuren

Als u op zoek bent naar een materiaal dat zowel modern als traditioneel is, kan beton cire de perfecte keuze zijn. Deze lichtgewicht constructie combineert elementen van stucwerk met microcement om een elegante afwerking te creëren, terwijl het ook gemakkelijk is voor uw portemonnee dankzij de betaalbare prijs. Bovendien zijn er tal van kleuren beschikbaar, zodat het niet uitmaakt welke stijl of kleurenschema spreekt het beste door interieurontwerp luid genoeg thuis; of subtiel accentueren stukken binnen elke kamer zoals ik hier deed, of het maken van dramatische verklaringen over hele ruimtes door het toepassen van grote swaths over muren.

60 beton cire kleuren om uit te kiezen!

Met betonnen cire wanden kunt u elke kleur krijgen die uw hartje begeert. er zijn 60 verschillende tinten beschikbaar om uit te kiezen, dus er is geen twijfel mogelijk over welke goed zal passen in het huis van iemand die van heldere en levendige tinten houdt!

Waarom kiezen voor een beton cire muur?

Beton cire wanden hebben veel voordelen. Ze creëren bijvoorbeeld een chique uitstraling in uw huis die weinig onderhoud vergt en duurzaam genoeg is om met de juiste zorg tientallen jaren mee te gaan! Het is ook mogelijk om het mooi af te stemmen op andere kleuren of stijlen die u al bezit – waardoor deze afwerking perfect is voor elke ruimte in elk seizoen.

Beton cire zien we steeds meer terug in woningen!

Beton is een veelzijdig bouwmateriaal dat voor vele doeleinden kan worden gebruikt, van opritten en terrassen tot muren en vloeren. De laatste jaren is het steeds populairder geworden als elegant decoratief element in huizen in heel Amerika – vooral in badkamers! Beton cire wandafwerkingen geven uw badkamer de strakke look waar u van gedroomd heeft, met zijn waterdichte kwaliteiten waardoor ze ideaal zijn, of ze zich nu buiten of binnen bevinden waar anders gemakkelijk water door kan sijpelen.

Beton cire muur in de woonkamer

Beton Cire is helemaal in omdat het je interieur een strakke en moderne uitstraling geeft. Of je beton cire nu gebruikt in droge of natte ruimtes, samen met zijn duurzaamheid die zowel binnen- als buiteninstallaties mogelijk maakt – dit product heeft iets speciaals dat past bij ieders ontwerp wensen! Geef elke muur van u een opvallende afwerking door ze te bepleisteren met beton cire; maak u geen zorgen als ze nog niet echt van ontwerpen houden – we hebben ook neutrale opties, dus er zal altijd iets perfects zijn, ongeacht welke stijl(en) van huisinrichting voor u het belangrijkst zijn.

Contact Encore Parfait