Er zijn veel verschillende 17 inch laptops op de markt. Ontdek welke er het best bij jou past.

17 inch laptops

Table of Contents

17 inch laptops

Aankoop tips voor 17 inch laptops

Overweeg eerst of een 17-inch laptop de moeite waard is voordat u een aankoop doet.
Een 17-inch scherm kan een uitkomst zijn als je veel vensters op je laptop gebruikt of zichtproblemen hebt. 

Het nadeel van dit schermformaat is dat het een omvangrijke computer vereist die vaak te groot is om in een aktetas te passen, een gespecialiseerde laptoptas, rugzak of roltas vereist en te zwaar is om meer dan af en toe tussen het huis van een persoon te worden vervoerd en hun standplaats of hokje en vergaderruimte.

Een 17 inch laptop is een goede keuze als je veel schermruimte en rekenkracht nodig hebt. Als je op zoek bent naar een laptop die gebruikt kan worden om te gamen, dan is dit de beste optie.

Als je op zoek bent naar een laptop die gebruikt kan worden om te gamen, dan is dit de beste optie. Als u het echter voornamelijk gebruikt om online te gaan of films te kijken, dan zijn er betere opties op de markt.

Het eerste dat u moet overwegen voordat u een 17-inch laptop koopt, is hoeveel schermruimte en verwerkingskracht ik nodig heb? Gebruik je je laptop om te gamen, dan is dit schermformaat perfect.

Batterijduur

U moet ook niet verwachten dat een notebook met een groter formaat een lange batterijduur heeft. Meestal zijn deze machines gemaakt om op wisselstroom te werken. 

Prijs jezelf gelukkig als die van jou langer dan vier uur mee kan zonder stekker. (Kijk maar eens naar de looptijden van onze favorieten die zijn getest in onze vergelijkingstabel met specificaties.)

De levensduur van de batterij van een notebook is een belangrijke factor om te overwegen voordat u een aankoop doet.

Om de maximale levensduur van de batterij te krijgen, moet u rekening houden met de grootte van de notebook. Grotere notebooks hebben een kortere batterijduur dan kleinere.

HP is een prominente naam in de markt voor laptophardware. Het werd in Palo Alto opgericht door Hewlett en Packard. Ze maakt hardware voor computers en computersoftware. Ze vecht voor haar klanten met haar slogan: “HP loves you”.

Ze gelooft dat mensen de kern vormen van technologie, en daarom richt ze zich op het maken van dingen die er voor hen toe doen.

HP zet zich in voor duurzaamheid en transparantie, wat heeft geleid tot de certificering als “Global Sustainable Enterprise” door het World Economic Forum.

Ze hebben ook hun eigen speciale milieuwebsite genaamd HP Planet Partners, waar ze informatie verstrekken over hun duurzame initiatieven en hoe klanten kunnen helpen hun impact op het milieu te verminderen.

HP is een bekende naam op het gebied van computers. Het werd in Palo Alto opgericht door Hewlett en Packard. HP maakt hardware voor computers en computersoftware.

Het bedrijf bestaat al meer dan 50 jaar en is een van de grootste leveranciers van laptops en pc’s.

HP laptops staan ook bekend om hun lange batterijduur, wat betekent dat u ze de hele dag kunt gebruiken zonder dat u uw laptop hoeft aan te sluiten om deze om de paar uur op te laden.

De 17-inch laptop is een prima keuze voor mensen die een draagbare laptop willen hebben die de gebruiker toch voldoende scherm- en toetsenbordruimte kan geven.

Laptops worden steeds krachtiger, maar tegelijkertijd ook kleiner. De 17-inch laptop is een van de beste opties voor wie een draagbare laptop wil hebben, maar toch voldoende scherm- en toetsenbordruimte wil hebben.

Contact 17 inch laptops

info@laptop17inch.nl

Navigatie